GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 499 77 55 98
  • Mo - Vr 7u30 - 18u00
  • Za - Zo 9u00 - 12u00

Sinds 1985 actief in de schoonmaak.

down

AlpreBO bvba is opgericht door Guy en Caroline Schelfhout. Sinds 1985 is Guy actief in de schoonmaak. Hij heeft daar alle stappen doorlopen, zoals operationeel leiding geven aan de schoonmaakwerkzaamheden, het reinigen van industriële ruimten, plafonds, ventilatiekanalen, dampkappen en ovens. De ervaring heeft hem geleerd dat kleine en middelgrote bedrijven slagvaardiger zijn in het omzetten van offertes in uitvoeringswerkzaamheden. Door de werkzaamheden kwam hij steeds vaker in aanraking met het beheersen van plaagdieren en nadat hij gestopt is bij het cleaningsbedrijf stond voor hem al snel vast dat hij een plaagdierbestrijdingsbedrijf wilde opzetten.

De missie van AlpreBO is “Efficiënte dienstverlening met afspraken, gemaakt op maat, die leiden naar een win-win situatie, in een meedenkende en langdurige samenwerking. Een kwalitatieve betaalbare service in een menselijk kader, met oog voor veiligheid, milieu, partners en medewerkers.” Om de missie zo goed mogelijk in de praktijk te kunnen uitvoeren, kunnen de beide zakenvoerders putten uit de door hen opgedane ervaring en kennis die ze opdeden tijdens het volgen van op plaagdierbestrijding gerichte cursussen.

De werkzaamheden zijn vooral gericht op de kleine en middelgrote bedrijven omdat die snel van hun plaagdierprobleem af willen en dus snel beslissen na het uitbrengen van een offerte.

Persoonlijk contact met de klant is hier een duidelijke troefkaart. De plaagdierbestrijding bij de bedrijven doet AlpreBO zelf. Ook het aanbrengen van duivenweringen op openbare, particuliere of beschermde gebouwen voeren zij op een vakkundige en veilige manier uit.

killgerm

Opkuis en leeghalen van huizen, bedrijfspanden & horecazaken

Een interventieteam van Alprebo staat voor u klaar voor het leeghalen en reinigen van uw bedrijfspand of woning. Uitbreken en wegvoeren van alle afval, opruimen en reinigen na brand, waterschade, verhuur, aankoop of overlijden. We zijn flexibel en multifunctioneel, en bieden oplossing op maat voor elke situatie.

MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.