GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 499 77 55 98
  • Mo - Vr 7u30 - 18u00
  • Za - Zo 9u00 - 12u00

Ontruiming huizen & panden.

down

AlpreBO zorgt voor een snelle en efficiƫnte ontruiming, ontsmetting en reiniging. Onze opruim dienst helpt u graag bij de opkuis van uw woning, bedrijfspand of horecazaak. U kan op ons rekening voor ondermeer de eerste opkuis na: renovatiewerken, een faillissement, een sterftegeval, een brand of andere situaties waarbij een grondige opkuis nodig is.

AlpreBO werk zowel voor beheerders van vastgoed, notarissen, KMO's en kleine zelfstandigen als voor particulieren en nalatenschappen.

Schoonmaak na ontruiming

Onze taak eindigt echter niet met de opruimingen. Na het leeghalen, gaan we over tot een grondige schoonmaakactie. Zo beschikt u na onze intrede opnieuw over een propere woning.

Zoekt u dus nog een betrouwbare partner aan wie u uw opruimingen kan toevertrouwen? 
Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

Opkuis en leeghalen van huizen, bedrijfspanden & horecazaken

Een interventieteam van Alprebo staat voor u klaar voor het leeghalen en reinigen van uw bedrijfspand of woning. Uitbreken en wegvoeren van alle afval, opruimen en reinigen na brand, waterschade, verhuur, aankoop of overlijden. We zijn flexibel en multifunctioneel, en bieden oplossing op maat voor elke situatie.

MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.