GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 3 877 06 70
  • Mo - Vr 8u30 - 17u00

Bestrijding van vlooien.

down

Heeft u last van vlooien in huis? Vlooien, net zoals andere insecten, worden best vermeden. Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem en het ongedierte staat bekend als een van de meest vervelende en hardnekkige soorten.

Het ontstaan van vlooien

Een vlo ontstaat bij een eitje. Een vrouwtjes vlo kan wel tot vijftig eitjes leggen. In tegenstelling tot luizen blijven vlooien niet op de huid plakken. Eitjes vallen op de grond in het taptijd of de in mand van uw huisdier. Na twee tot vier dagen opstaan larven. Deze larven kunnen zich na 2 a 3 weken ontpoppen. Deze poppen kunnen ruim 2 jaar in leven blijven. De poppen worden tot leven gewekt door trillingen bijvoorbeeld door voetstappen. Uit deze poppen ontstaan volwassen vlooien.

Vlooien worden tot drie millimeter lang en zijn meestal rood of bruin van kleur. Hoe warmer de omgeving is, hoe sneller de cyclus van de vlo gaat.

Bestrijding van vlooien

Voor het bestrijden van vlooien, vertrouw je best op een expert. Vlooien herkennen en opsporen gaat niet alleen om het herkennen van volwassen vlooien, maar ook om de eitjes, poppen en larven.

Alprebo onderwerpt het gebouw aan een grondige ontsmetting. De behandeling gebeurd waar de vlooien aanwezig zijn en in de omgeving van huisdieren tot op een hoogte van 30cm. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan zetels, tapijten, bedden, plinten en kieren.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Alprebo is uw ideale partner voor de preventie, detectie en bestrijding van vliegen, muizen, ratten, mieren, vlooien, kakkerlakken, bedwantsen en alle andere soorten ongedierte. Uw probleem wordt discreet opgelost, zonder hinder voor uw activiteiten en met respect voor het milieu. Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

EXCLUSIEF: BIRD FREE

Bird Free is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. Bird Free is een gepatenteerd product. De pads zijn niet giftig maar stralen een UV licht af die de vogels doet denken dat iets heel heet is of zelfs brand is. Hierdoor zullen ze niet meer neerstrijken.MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.