GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 3 877 06 70
  • Mo - Vr 8u30 - 17u00

Bestrijding van muizen en ratten.

down

AlpreBO pest-control: discrete preventie en bestrijding van ongedierte volgens HACCP-normen met advies ter voorkoming van plaagdieren en uitvoering rekening houdend met milieu, veiligheid en zorg voor medewerkers en partners. Preventie tegen knaagdieren, vogels en insecten.

Knaagdieren

De knaagdieren die het meest voorkomen in de buurt van mensen, zijn de bruine rat, de zwarte rat en de huismuis.
Een efficiënte knaagdierbeheersing vraagt een combinatie van maatregelen zoals grondige inspectie, hygiëne en eventueel een biocide als hulpmiddel.

Muizen

De huismuis weegt gemiddeld ca. 15-30g en meet 70-100mm (hoofd + romp). Zijn staart is ongeveer 70-100mm lang. Ze leven zowel binnen als buiten en hun voeding bestaat voornamelijk uit graanproducten en zoetigheden. Ze kunnen overleven zonder water te drinken doordat ze voldoende stoffen uit hun voeding halen. Ze eten meerdere kleine hoeveelheden voedsel per dag, waardoor hun totale dagelijkse consumptie neerkomt op ongeveer 5 gram.

Bruine rat

De bruine rat is de meest voorkomende rat en is qua lichaamsbouw groter en meer gedrongen dan de zwarte rat. Hij weegt ongeveer 500g en is 220-300mm lang (hoofd + romp). Zijn staart is korter dan zijn lichaam, zo’n 165-205mm. Hij heeft kleine oogjes, een stompe snuit en is een alleseter die tot 50g per dag eet. De bruine rat is vooral terug te vinden in de nabijheid van water, in gebouwen of kelders. Hij maakt nesten onder de grond. Hoewel de bruine rat niet zo behendig is als de zwarte rat, is hij ook een zeer goede klimmer. Met een levensduur van ongeveer 18 maanden kunnen ze ongeveer 7 nesten per jaar maken met telkens 8 tot 10 nakomelingen.

Zwarte rat

De zwarte rat is een alleseter en eet ongeveer 30g per dag. Zijn voeding bestaat voornamelijk uit granen en fruit. Met een gemiddelde levensduur van ongeveer 2 jaar kunnen zij met ca. 10 worpen telkens 6 à 10 jongen voortbrengen. De zwarte rat is de laatste jaren erg in populatie toegenomen en zorgt derhalve voor veel overlast.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Alprebo is uw ideale partner voor de preventie, detectie en bestrijding van vliegen, muizen, ratten, mieren, vlooien, kakkerlakken, bedwantsen en alle andere soorten ongedierte. Uw probleem wordt discreet opgelost, zonder hinder voor uw activiteiten en met respect voor het milieu. Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

EXCLUSIEF: BIRD FREE

Bird Free is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. Bird Free is een gepatenteerd product. De pads zijn niet giftig maar stralen een UV licht af die de vogels doet denken dat iets heel heet is of zelfs brand is. Hierdoor zullen ze niet meer neerstrijken.MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.