GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 3 877 06 70
  • Mo - Vr 8u30 - 17u00

Bestrijding van kakkerlakken.

down

Kakkerlakken treft u liever niet aan in uw zaak. Deze omnivoren eten werkelijk alles wat zij kunnen vinden, waaronder zowel menselijk als dierlijk voedsel maar ook uitwerpselen, vervuilde producten, afval, etc.… De meest voorkomende soort in onze regio is de Duitse kakkerlak (geelachtig tot lichtbruin van kleur met 2 donkere banden op het borstschild en 10-15mm groot, exclusief antennes), hoewel we af en toe ook te maken krijgen met de Oosterse (blauwzwart van kleur en 21-28mm groot, exclusief antennes) en de Amerikaanse (glanzend roodbruin van kleur en 24-44mm groot, exclusief antennes). Overdag zal u niet snel een kakkerlak zien want ze houden niet van licht en kruipen overdag graag in hun warme, vochtige en donkere schuilplaatsen; het liefst in de buurt van etensbronnen dus zeer vaak achter koelkasten, vaatwasmachines, in kieren bij aanrechten of in afvoerputjes en zelfs in stopcontacten. Het bestrijden van een hardnekkige kakkerlakkenplaag is niet eenvoudig.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Alprebo is uw ideale partner voor de preventie, detectie en bestrijding van vliegen, muizen, ratten, mieren, vlooien, kakkerlakken, bedwantsen en alle andere soorten ongedierte. Uw probleem wordt discreet opgelost, zonder hinder voor uw activiteiten en met respect voor het milieu. Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

EXCLUSIEF: BIRD FREE

Bird Free is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. Bird Free is een gepatenteerd product. De pads zijn niet giftig maar stralen een UV licht af die de vogels doet denken dat iets heel heet is of zelfs brand is. Hierdoor zullen ze niet meer neerstrijken.MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.