GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 3 877 06 70
  • Mo - Vr 8u30 - 17u00

Bestrijding van bedwantsen.

down

De bedwants is terug van weggeweest en helaas een steeds groter wordend probleem in de Westerse wereld. Ze zijn minuscuul klein (5-7mm) en hebben een sterk afgeplat lichaam zodat ze gemakkelijk in allerhande naden, kieren en spleetjes kunnen kruipen. Daarbij komt dat ze pas ’s nachts uit hun schuilplaatsen tevoorschijn komen, op zoek naar een gastheer bij wie ze hun bloedmaaltijd tot zich nemen. Bovendien zijn bedwantsen, hoewel de naam anders doet vermoeden, niet alleen in bedden terug te vinden maar ook in meubilair, achter plinten, in stopcontacten, in de kaders van schilderijen en onder randen van tapijten.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Alprebo is uw ideale partner voor de preventie, detectie en bestrijding van vliegen, muizen, ratten, mieren, vlooien, kakkerlakken, bedwantsen en alle andere soorten ongedierte. Uw probleem wordt discreet opgelost, zonder hinder voor uw activiteiten en met respect voor het milieu. Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

EXCLUSIEF: BIRD FREE

Bird Free is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. Bird Free is een gepatenteerd product. De pads zijn niet giftig maar stralen een UV licht af die de vogels doet denken dat iets heel heet is of zelfs brand is. Hierdoor zullen ze niet meer neerstrijken.MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.