GECERTIFICEERD VOOR ONGEDIERTEBESTRIJDING
  • +32 496 43 02 22
  • +32 499 77 55 98
  • Mo - Vr 7u30 - 18u00
  • Za - Zo 9u00 - 12u00

Bird Free revolutionair efficiƫnt en discreet.

down
  • Klanten houden ervan omdat het discreet (slechts 8 mm hoog) en tegelijk effectief is, zelfs
    op de meest hardnekkige nestplaatsen
  • De voorgedoseerde en kant-en-klare schaaltjes geven een nette en uniforme indruk
  • Het kan toegepast worden op zeer steile oppervlakken zonder lopend te worden (zelfs op verticale oppervlakken)
  • Bird Free schaaltjes zijn zeer snel en eenvoudig aan te brengen

Werkwijze

Voorbijvliegende vogels zien een ultraviolet licht, het licht wordt ervaren als vuur. In april 2011, toen de eerste Britse studierapporten uitkwamen in de pers ontstond de bijnaam: vuurgel. De Bird Free schoteltjes zijn slechts 8mm hoog en kunnen snel en eenvoudig aangebracht worden.

Wereldwijd erkend

Bird Free wordt erkend in heel Europa, Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika als een effectieve, maar onopvallende, vogelbeheersingsmethode: bekende installaties in Europa omvatten Paddington en King's Cross stations in Londen, Glasgow City Chambers, Volkswagen en Airbus-fabrieken in Duitsland, Chateau de Chambord en Lutyens 'Thiepval Memorial in Frankrijk, het Palazzo Venezia in Rome, het Vondelpark in Amsterdam en de Calais Chamber of Commerce, waar het de meeuwen weghoudt.

Enkele recentie case studies:
www.bird-free.com/case-studies

Discreet en onopvallend

Bird Free kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door zijn stevige textuur kunnen de Bird Free schaaltjes verticaal of zelfs ondersteboven worden toegepast zonder dat dit ten koste gaat van de esthetische uitstraling van het gebouw. Daarnaast zijn de schaaltjes duurzaam en worden ze niet nadelig beïnvloed door extreme temperaturen, noch door wind, regen of sneeuw.

De Bird Free schaaltjes worden reeds toegepast op duizenden commerciële locaties wereldwijd waaronder: luchthavens, overheidsbureaus, sportstadions, stations, ziekenhuizen, fabrieken, pylonen, bruggen, historische gebouwen en vele andere locaties waar vogels eerder een overlast of gezondheidsrisico veroorzaakten.

3 tot 6 jarige levensduur

De Bird Free schaaltjes hebben een langdurig afschrikwekkend effect. Bij een correcte installatie blijven de schaaltjes minstens 3 jaar effectief, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Alprebo is uw ideale partner voor de preventie, detectie en bestrijding van vliegen, muizen, ratten, mieren, vlooien, kakkerlakken, bedwantsen en alle andere soorten ongedierte. Uw probleem wordt discreet opgelost, zonder hinder voor uw activiteiten en met respect voor het milieu. Contacteer ons voor een gratis offerte.

CONTACT FORMULIER

killgerm

EXCLUSIEF: BIRD FREE

Bird Free is een gifvrij en innovatief vogelweringssysteem. Bird Free is een gepatenteerd product. De pads zijn niet giftig maar stralen een UV licht af die de vogels doet denken dat iets heel heet is of zelfs brand is. Hierdoor zullen ze niet meer neerstrijken.MEER INFO

Wenst u meer informatie?

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Maak gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen spoedig contact met u op.


Uw adres ontbreekt.
Uw adres ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw postcode ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Invalid Input
Uw bericht ontbreekt.